Descargar EBOOK El viatge de l elefant autor JOSE SARAMAGO gratis online


Descargar EBOOK El viatge de l elefant autor JOSE SARAMAGO gratis online Título Del Libro: El viatge de l elefant
El autor del libro: JOSE SARAMAGO
El editor: EDICIONS 62
El tamaño del archivo: 697 Kb
Cargado: 2566 veces
Calificaciones del lector: 6.4
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:
ISBN 13: 9788429761771
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Basant-se en una anècdota històrica real, un elefant que el 1551 va ser traslladat de Lisboa a Viena, José Saramago novel·la amb molt humor i ironia l’accidentat viatge d’aquest elefant i les seves peripècies al llarg del recorregut.
El rei Joan III de Portugal decideix regalar un elefant asiàtic a l’arxiduc Maximilià d’Austria i a la seva dona Maria, filla de l’emperador Carles V, que com a regents d’Espanya estan a Valladolid. La missiva oferint el regal rep d’immediat l’aprovació i comencen els preparatius per portar l’elefant a Valladolid. En ple agost, els emissaris reals i la seva llarga i exòtica comitiva, en la qual hi té un paper destacat Subhro, el cuidador indi de l’elefant Salomó, emprenen el camí enmig de la por i l’admiració dels habitants dels pobles pels quals van passant.
Arribats a Valladolid, l’animal i el cuidador canvien de mans per designi exprés de l’arxiduc, que a partir d’aquell moment se’n fa càrrec personalment del trasllat de l’elefant fins a Viena. De Valladolid al port de Roses, prop de la frontera francesa, on s’embarquen fins a Gènova. De Gènova a Pàdua, on l’elefant fa un miracle davant de la basílica de Sant Antoni, d’allà van cap al nord i creuen dificultosament els Alps. Fins que finalment, el dia de reis de 1555 la comitiva fa una entrada triomfal a Viena, durant la qual l’animal salva una nena que estava a punt de morir aixafada sota els seus peus. Això permetrà que l’elefant i el seu cuidador visquin tranquils i feliços, junts, a Viena. Una novel·la coral, amb elements de la fantasia i de la quotidianitat, en la qual els personatges entren i surten


El autor es JOSE SARAMAGO escribió un interesante libro titulado El viatge de l elefant. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de El viatge de l elefant PDF ISBN (9788429761771) es necesario pagar 19.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El viatge de l elefant EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSE SARAMAGO, que te pueden gustar, igual que el libro de El viatge de l elefant EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El viatge de l elefant EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El viatge de l elefant PDF
Descargar en ERUB El viatge de l elefant PDF
Descargar en DOC El viatge de l elefant PDF
Descargar en TXT El viatge de l elefant PDFReseñas de libro El viatge de l elefant


Sergio

Excelente obra - leer todo!

Mario

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Sara

Útil de un libro para la liberación de las emociones negativas y de la obtención de la alegría.

Manuel

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Lucia

Excelente obra - leer todo!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El viatge de l elefant autor JOSE SARAMAGO gratis online

PDF: el-viatge-de-l-elefant.pdf El viatge de l elefant PDF
ERUB: el-viatge-de-l-elefant.epub El viatge de l elefant ERUB
DOC: el-viatge-de-l-elefant.doc El viatge de l elefant DOC
TXT: el-viatge-de-l-elefant.txt El viatge de l elefant TXT